Visa ämne
 Skriv ut ämne
SFP bloggen..
läckert... =)
[img]http://forgifs.com/gallery/v/Funny/George-Bush-dancing.gif.html[/img]
Mea Culpa, Mea Maxima
Julvort sa strv122..

Har lagt in laddaren igen så han skjuta.. siktet osv är lite knas fortfarande men då har den fått lite kärlek iallafall. Tänkte styra upp värmetexturen också lite mer. Vet inte vad mer som saknas förutom "banden i marken" buggen som jag inte blir klok på.

Iövrigt har jag idag spelat coop i cirkus 3 och vad vi ägde, synd att en del personer var tvugna droppa av utav tekniska skäl men skoj var det iallafall.

SFP editing idag har dock varit tok seriösast i världen..

har bifogat bild på en av keivlech modeller som jag skall försöka texturera, nu är den ingame iallafall och i princip animerad. Tänkte byta ut hjulen och fixa lite mer med modellen, främst styret...

sen något som inte kommer till sfp.. men jag blev inspirerad av tgb11 i paris - dakar idag så gjorde denna för "skoj skull"..

granq.se/private/volvoc303.jpg
Granquist bifogade följande bild:bild:
attack_flak90.jpg
lite "uppvärming" idag så fortsatte jag på flakmoppen, mappat upp allt i princip och börjat på texturer.. kommer inte bli det snyggast, mest välgjorda i SFP men coolaste? kanske Wink

Mest framhjulens om skall få lite mer texturer och lite annat smått, typ lampan där bak som nu är helgrön.
Granquist bifogade följande bild:bild:
attak_flak2.jpg
Fy fan vad ägigt!!! ärkelulz.
Voire cool dock om man kunde åka fram på flaket och skjuta samtidigt som man åker med vadhelst vapen man råkar ha i händerna...

Typ, AFM90* med kspskytt i hiskeliga 25 km/h, eller fullastad med satchels some en kamikazemoppe... lol Grin

*)AttackFlakMoped
idag har jag och Alexander båda jobbat med gripen. Han fixade texturen "undertill", som tidigare var färgglad som en regnbåde.

Själv fixade jag skuggan och justerade så hjulen kommer in helt. Tidigare stack det ut en liten bit.

Vi hälsar även välkommen till Vc9040.. om vi inte gjort förut, han kommer med en del modeller men först ut att få klart bli Norrköping klassen, vi slänger den vi har och in med hans. Dock går det snabbare nu då redan hunnit koda en del och fixa saker..

Ett rejält lyft, obs.. även om kan se ut som den är "klar" är det en lögn, texturerna är bara tillfälliga för få en känsla av hur skall se ut och modellen behöver optimeras hel del och med sina gasturbiner låter den rätt häftigt ingame också Smile
Granquist bifogade följande bild:bilder:
norrkoping.png gripen7.png gripen_viggen.jpg

Redigerat av Granquist den 2010-07-14 18:27
mina vänner...
inte ofta jag säger detta men...
nu rycker det allt lite i baguetten...
Legitimerad SFP Gnällröv.

Citera

granQ skrev:
sen något som inte kommer till sfp.. men jag blev inspirerad av tgb11 i paris - dakar idag så gjorde denna för "skoj skull"..

granq.se/private/volvoc303.jpg



den såg jag i boken "volvo i uniform"
HÄR TALAR VI SVENSKA
då var det snart dags för nästa update.. julvort bad om Strv122 och den har nu fått en laddare + rekyl .. orkade inte mer.

Gripen har även fått lite kärlek och utsidan är så gott som klar förutom nummer på stjärtfenan osv. I övrigt är det mest buggfixar, nya "content" består av crescent 1181 flakmoppe och ny uppdaterad HMS Norrköping.

Eventuellt hinner jag fixa något mer idag.. vill helst ha fixat dörrskytten på hkp14 men den ger mig huvudvärk, fattar inte alls.
Efter klas kommer lars..
Granquist bifogade följande bild:bild:
lars.jpg
Ska ju vara en skytt på flaket eller skulle finnas en variant utav det iaf Smile
Just Smile And Wave Boys, Just Smile And Wave
nej, det är ett civilt fordon.. allt handlar inte om vapen, bitches och bling.. ( http://www.youtube.com/watch?v=yoN6Xf...r4#t=2m01s )

Är dock inte det mest prioriterade fordonet för SFP utan lite som jag fixar med strv122 i 2 h och sen tar man 20 minuter på flakmoppen när man blir lite trött. Har kvar fixa med animationerna och lite annat.

I övrigt så jobbar jag med att förfina 2015 så den håller för en public release. Bland annat gjorde jag massa ikoner och annat "lull lull" igår.
Granquist bifogade följande bild:bild:
flakmoppe.png
typisk "attachto"på bilden Smile
HÄR TALAR VI SVENSKA

Citera

jaktfalken96 skrev:
typisk "attachto"på bilden Smile


fast det är det är det inte.. bara att animationen som är lite off.

EDIT. Istället för ny post lägger jag en bild, har fixat cirka 30 ikoner. Dvs allt 2015 förutom statiska vapensystem och sen tillkommer 1981 har börjat på lite men saknar för båtarna och strv102 blandannat.
Granquist bifogade följande bild:bild:
ikoner.png

Redigerat av Granquist den 2010-07-17 16:04
jaha Smile
HÄR TALAR VI SVENSKA
Är hemma i Sverige nu, därav inaktivitet i forum samt i spelet i sig. Kommer ge mig på rösterna till 1981 snarast, kan dock tänka mig att förlänga det ocksp till 2015 också ifall granQ (overlord) vill det så Smile

PS. kul att dom lämnade dig senast granQ, ganska komiskt Pfft
[img]http://forgifs.com/gallery/v/Funny/George-Bush-dancing.gif.html[/img]
Mea Culpa, Mea Maxima
Då tar jag 5 dagars semester och åker till sommarstugan i dalarna.

Dock har jag fixat en till "ikon" på gripen radarn, kommer video info om det senare. Fixat kompassen och hastighetsmätaren också.


Samt vintersoldaterna hade problem med en lod. Åtgärdat nu men glömde bort skuggan.. skall fixa det med.

Citera

granQ skrev:
Då tar jag 5 dagars semester och åker till sommarstugan i dalarna.



dalarna bästa landskapet ever (jag bor i dalarna)
HÄR TALAR VI SVENSKA
glömde säga att "gps" kartan funkar, dock bara med takistan just nu, skall lägga in stöd för alla officiella och sen får man fylla på med inofficiella efterhand.
jag också till Dalarna! Shock
En del av släkten härstammar där ifrån och nu ska vi upp och gratta en som fyllt år! Shock
fredagens release kommer som vanligt imorgon, men då jag varit i dalarna och åker hem imorgon så lär den inte komma innan 22.00-23.00.

Kommer bli liten uppdatering. Mest hoppas jag på att fixa så att SFP blir kompatibilitet med andra moddar, addons i större utsträckning genom CBA.

Gripen kommer även få sin GPS att fungera på alla officiella banor till arma2, arrowhead.
Redigerat av Granquist den 2010-07-22 09:33