Visa ämne
Op Taviana Treasury - 19.00 (11 november)
|
|
Publicerat 2012-11-11 12:02
|
|
Gjort om lite nu bara för att förvirra ordentligt Här är rooster som ser ut nu.. om jag tänkt rätt tar mi8 nämligen 18 personer så det begränsar oss lite. Ledningsgrupp Chef för Operation: Daffkapitan Sjukvådare: L'Empereur Eldledare: Joel 1sta Assault Special Forces Team Leader: Giant Special Forces Automatic Rifleman: Axel Special Forces AT Soldier (RPG 18): Wimptastic Special Forces Soldier (Backpack): Manticore 2ndra Assault Special Forces Team Leader: granQ Special Forces Automatic Rifleman: Special Forces AT Soldier (RPG 18): woop Special Forces Soldier (Backpack): ARONS AT grupp Special Forces Team Leader: Chris_Acrobat Special Forces AT Soldier: Groundmonkey Special Forces Soldier (AT Loader): Mojodog (MG- Understöd) Special Forces Team Leader: sillburk Special Forces Grenadier: Grip Special Forces MG: Nielsen Special Forces Soldier (MG loader): xxxxxealoT^ Mi 24 Pilot: KaptenKilt Mi 24 Gunner: Foxen Mi 17 transport: Finarvas Det kommer även finnas fler slots, men då måste de flyga i mi24:an alt i vända 2, så vi försöker fylla upp enligt ovan.. Kul att blev så många, hade jag inte förväntat mig. Annan update, kommer bli på chernarus... |
|
|
|
Publicerat 2012-11-11 13:21
|
|
så, inga AI längre? jag är med ändå, om jag bara kommer hem i tid! CAUTION: I'm a screamer and I'm using Voice-Activated!
|
|
|
|
Publicerat 2012-11-11 14:50
|
|
tänk på att mi-24 också har några platser
|
|
|
|
Publicerat 2012-11-11 14:56
|
|
Ledningsgrupp Chef för Operation: Daffkapitan Sjukvådare: L'Empereur Eldledare: Joel 1sta Assault Special Forces Team Leader: Giant Special Forces Automatic Rifleman: Axel Special Forces AT Soldier (RPG 18): Wimptastic Special Forces Soldier (Backpack): Manticore 2ndra Assault Special Forces Team Leader: granQ Special Forces Automatic Rifleman: Demo Special Forces AT Soldier (RPG 18): woop Special Forces Soldier (Backpack): ARONS AT grupp Special Forces Team Leader: Chris_Acrobat Special Forces AT Soldier: Groundmonkey Special Forces Soldier (AT Loader): Mojodog (MG- Understöd) Special Forces Team Leader: sillburk Special Forces Grenadier: Grip Special Forces MG: Nielsen Special Forces Soldier (MG loader): xxxxxealoT^ Mi 24 Pilot: KaptenKilt Mi 24 Gunner: Foxen Mi 17 transport: Finarvas |
|
|
|
Publicerat 2012-11-11 15:10
|
|
Ledningsgrupp Chef för Operation: Daffkapitan Sjukvådare: L'Empereur Eldledare: Joel 1sta Assault Special Forces Team Leader: Giant Special Forces Automatic Rifleman: Axel Special Forces AT Soldier (RPG 18): Wimptastic Special Forces Soldier (Backpack): Manticore 2ndra Assault Special Forces Team Leader: granQ Special Forces Automatic Rifleman: Demo Special Forces AT Soldier (RPG 18): woop Special Forces Soldier (Backpack): ARONS AT grupp Special Forces Team Leader: Chris_Acrobat Special Forces AT Soldier: Groundmonkey Special Forces Soldier (AT Loader): Mojodog (MG- Understöd) Special Forces Team Leader: sillburk Special Forces Grenadier: Grip Special Forces MG: Nielsen Special Forces Soldier (MG loader): xxxxxealoT^ Mi 24 Pilot: KaptenKilt Mi 24 Gunner: Foxen Mi 17 transport: Finarvas Spetznas Leader: Spetznas Soldat: Spetznas Sniper: Spetznas AT: |
|
|
|
Publicerat 2012-11-11 15:14
|
|
Inge platser kvar D:
Redigerat av LeMicke den 2012-11-11 15:16 |
|
|
|
Publicerat 2012-11-11 15:16
|
|
Micke, den där var lite gammal du postade... | |
|
|
Publicerat 2012-11-11 15:17
|
|
Märkte det :S | |
|
|
Publicerat 2012-11-11 15:17
|
|
Ledningsgrupp Chef för Operation: Daffkapitan Sjukvådare: L'Empereur Eldledare: Joel 1sta Assault Special Forces Team Leader: Giant Special Forces Automatic Rifleman: Axel Special Forces AT Soldier (RPG 18): Wimptastic Special Forces Soldier (Backpack): Manticore 2ndra Assault Special Forces Team Leader: granQ Special Forces Automatic Rifleman: Demo Special Forces AT Soldier (RPG 18): woop Special Forces Soldier (Backpack): ARONS AT grupp Special Forces Team Leader: Chris_Acrobat Special Forces AT Soldier: Groundmonkey Special Forces Soldier (AT Loader): Mojodog (MG- Understöd) Special Forces Team Leader: sillburk Special Forces Grenadier: Grip Special Forces MG: Nielsen Special Forces Soldier (MG loader): xxxxxealoT^ Mi 24 Pilot: KaptenKilt Mi 24 Gunner: Foxen Mi 17 transport: Finarvas Spetznas Leader: Zip Spetznas Soldat: Spetznas Sniper: Mike Spetznas AT: |
|
|
|
Publicerat 2012-11-11 15:47
|
|
lite bilder ni kan titta på så länge..
Granquist bifogade följande bild:bilder:
Redigerat av Granquist den 2012-11-11 15:48 |
|
|
|
Publicerat 2012-11-11 17:28
|
|
SFP och ACRE bara då? Inget taviana eller ace? | |
|
|
Publicerat 2012-11-11 17:34
|
|
Ledningsgrupp Chef för Operation: Daffkapitan Sjukvådare: L'Empereur Eldledare: Joel 1sta Assault Special Forces Team Leader: Giant Special Forces Automatic Rifleman: Axel Special Forces AT Soldier (RPG 18): Wimptastic Special Forces Soldier (Backpack): Manticore 2ndra Assault Special Forces Team Leader: granQ Special Forces Automatic Rifleman: Demo Special Forces AT Soldier (RPG 18): woop Special Forces Soldier (Backpack): ARONS AT grupp Special Forces Team Leader: Chris_Acrobat Special Forces AT Soldier: Groundmonkey Special Forces Soldier (AT Loader): Mojodog (MG- Understöd) Special Forces Team Leader: sillburk Special Forces Grenadier: Grip Special Forces MG: Nielsen Special Forces Soldier (MG loader): xxxxxealoT^ Mi 24 Pilot: KaptenKilt Mi 24 Gunner: Foxen Mi 17 transport: Finarvas Spetznas Leader: Zip Spetznas Soldat: Boble Spetznas Sniper: Mike Spetznas AT: |
|
|
|
Publicerat 2012-11-11 18:40
|
|
Jag måste avbryta sorry!!!
Pretty disabled, Regards.
|
|
|
|
Publicerat 2012-11-11 19:30
|
|
som ni märke så kom jag inte hem i tid. fick ingen mottagning heller så jag kunde inte anmäla det heller. sorry. men, så det blev inget AI-spel?
CAUTION: I'm a screamer and I'm using Voice-Activated!
|
|
|
|
Publicerat 2012-11-11 19:37
|
|
in på servern nu chris.. bara sfp och acre. |
|
|
|
Publicerat 2012-11-11 19:46
|
|
inte hemma än, så jag får nog lägga mig för denna gången.
CAUTION: I'm a screamer and I'm using Voice-Activated!
|
|
|
|
Publicerat 2012-11-11 21:39
|
|
Snyggt uppdrag granQ synd att de strulade med mer spelar relaterade saker... När vi väll spelade var de 4 ra145 av 5 möjliga. | |
|
|
Publicerat 2012-11-11 22:23
|
|
ja, men schysst med mycket folk.. serious sunday is here to stay Jag kan tänka mig göra ett mer ordentligt försök på samma mission idag, fixa små sakerna.. men hoppas någon annan annars drar ihop något. Och såfall gärna bara sfp eller addon free.. så vi slipper massa strul med komma igång. Anyway, vodostock is out! |
|
|
|
Publicerat 2012-11-11 22:49
|
|
Kul mission, provar gärna en gång till utan radio-triggers och full piloter
Redigerat av Dahlgren den 2012-11-11 22:55 |
|
|
|
Publicerat 2012-11-11 23:17