Visa ämne
Anrop » ArmA 2 » Uppdrag
 Skriv ut ämne
A-mob, aka Operation Garbo ;)
jo kikare är en miss från min sida, åtminstånde plutc skall få en kikare från start. Kan sätta en random på övriga 20% chans att man har, nya versionen som skulle spelats igår har en random chans på kompass 33% att man har. nya versionen har och en random chans på 15?% chans att man har ett jaktgevär hemma och plutc spawnar alltid med kpist. kommer nog även att lägga till att plutc har kompass.

den svåra bedömningen är kartan, tanken med att inte ha karta är ju att spelaren hela tiden skall ha en utmaning från start. skulle jag lägga till karta från början känns det som man lika gärna kan spawna vid GPL direkt annars tror jag att transporten från huset till gpl bara kommer att kännas som samma samma efter ett par rundor. har även lite fundering på hur göra med att spawna vid random hus
Kände verkligen känslan när jag spelade A-mob. Att komma till de andra och få vapen. Var verkligen en bra känsla att man kom fram till GPL:en. Mycket teamwork i missionet! Den som gjorde det har gjort det bra!
Jag ser gärna random spawn Smile.

Även om jag brukar medvetet välja en klass som ligger en bit bort (ex ekenabben) men att den slumpar ut vart man spawnare hade varit guld i övrigt är det ett kul uppdrag.

Med risk för att det skulle bli för "avancerat" så kanske det hade varit något att AI kan få förstärkning.. gubbarna tar ju slut ganska fort, kanske någon heli insertion då och då?


EDIT:
Detsamma gäller helos, Jag vet att dom första gångerna vi spelade så var hinden ett ordentligt problem som man fick gömma sig för men varje gång vi spelat med lite fler gubbar på servern så brukar helos stryka med tidigt och sedan är det fritt fram att sno fordon och äga allt Sad
Redigerat av xealot den 2011-03-26 12:28
mm, nu har jag inte prövat subroc's senaste mission men min tanke var färre mi24 i början men att de kan komma tillbaka. Dvs efter 30 minuter kommer en ny..

Annars blir det lätt: "alla ta rbs 69, sen tar vi grg.. sen vinner vi"
Har problem med att starta vid valfri tidpunkt, blir alltid på natten oavsett vad man väljer. Kör dedicerad server.
hm, välkänd bugg men gammal version, för mig är fixat nu?
Satt i bilen på jobbet i veckan och började inse att jag saknat A-mob en del.
Sen komma hem och upptäcka att min pbo är helt borta kändes inte alls roligt.
Så jag undrar var jag kan hitta senaste versionen, och Subroc, går det få tillstånd att leka lite med den , typ konvertera för en annan karta och enheter?
Fast följer inte Amob med i sfp installationen? Kolla på sturkö i mp om inte finns SFP: Co22 -Amob, rätt säker på att den är med. Amob måste sägas vara ett av de bästa missionen till sfp arma2. Subroc borde få någon medalj.
Kan tyvärr inte hitta missionet i någon mapp överhuvudtaget.
Den som jag _tror_ är senaste spelbara versionen är "SFP_co25_AMOB5-0.sfp_sturko" den ligger i sfp_mission.pbo

och självklart har du fria händer, bara kul att nån vill mecka
Ett av de bästa uppdragen någonsin till SFP, förtjänar att konverteras till A3 tycker jag Wink
Efter att ha testat A-Mob ikväll måste vi tyvär meddela att uppdraget inte funkar längre, nåt script ställer till de och rensar både GPL och mobbförråden på absolut allting, finns inte minsta spår kvar. Testade att grov editera uppdraget lite genom att ta bort script filerna i filen men hittade inget direkt som fixade de.

Om du har tid Subroc får du gärna ta en titt och se om du hittar de.
Japp, jag kan kolla på det. Kanske inte blir förrns nästa helg
ingen fara subroc , tid finns det gott om.
uppdaterat amob så den funkar igen, felet var att ett hus hade döpts om i config, sfp_farmhouse_1 och det fick alla markers att försvinna.
http://www.ingaklena.se/tmp/arma2/mpm...rko.pbo.7z
Härligt! Testade lite igår kväll var lika intensivt och stressigt som jag kom ihåg de.
Har påbörjat arbetet med att konvertera A-Mob till Chernarus med vanliga trupper, samt fått Foxen att hjälpa till lite grann så arbetet ska gå lite snabbare.
Så har vi då gjort lite framsteg i arbetet.
Kvar att fixa är "bara" ny radiosändning(engelsk), en ny missionbrief/debrief,
samt att börja lite beta-tester.
Så är då Betaversionen uppe på min server.
Sedvanligt PW , ni behöver @ACRE+@ASR_AI.
Det finns säkert en hel del som behöver trimmas in vad gäller placering av föremål osv, så ju fler som hjälper till att leta desto snabbare blir det klart med en färdig version.
Sen om någon känner sig manad så har vi fortfarande en radiosändning i bilarna som fortfarande är på svenska, skulle behöva ha den på lite engelska.
Hittade lite passande på youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=wgovE...govEUZ7jz0
Redigerat av Steel rat den 2013-02-23 14:00