Visa ämne
Anrop » ArmA 3 » Allmänt
 Skriv ut ämne
Ny rekryt - Druminator
Hej hopp!

Gamer på 30-plus signar in. Har spelat Arma i många år men inte varit aktiv i nån community direkt. Är nu sugen på att börja spela lite mera seriösa missions och eftersom jag har hängt lite på er TS server dock inte under nån operation och är svensk (skåning bör nämnas) så vore Anrop en vettig början. Mitt största dilemma är väl egentligen att jag aldrig använt varken Task Force Radio eller ACRE. Ska dock kolla in er guide!

Hade tänkt joina er operation nu på söndag den 21/2 och eventuellt så får jag med nån polare också. Håller på att fiffla med Arma3sync och dom nödvändiga moddarna inför Söndag. En fråga dock, måste man använda Arma3sync eller funkar det och ladda all moddarna via Armas egen launcher och sen bara se till att man har dom senaste versionerna? eller har missar jag nåt då?

Nåt annat en n00b som mig bör tänka på? Smile

/Drum
Hej Druminator

Du tjänar på att använda Arma3sync för att se till så att du har rätt version av alla addons. Blir rätt så bökigt att hitta allting ibland annars, nu gör ju armasync jobbet åt dig. Men när de väl är nedladdat bör de gå att starta med en annan luncher om du har någon annan du föredrar även om de blir lite onödigt.
Välkommen Druminator!

Jag anser också att det är smartast att använda Arma 3 sync. Här nedan är en guide för installation av arma 3 sync samt för att konfigurera TFAR korrekt.
Det är oftast TFAR som brukar krångla så se till att du kollar igenom den delen.
https://www.youtube.com/watch?v=S0eW-...0eW-TvADmw

Här nedan är en större guide som kanske kan komma till nytta.
https://drive.google.com/file/d/0B-Zo...sp=sharing

Om du har några mer frågor kontakta gärna mig via PM eller Ts!

Ses på slagfältet Wink
Lone
Toppen! Har fixat allt via A3S ändå, ville mest höra av intresse. Dock hade jag lite problem med just TFAR av nån anledning men hade inte tid att lösa, får fixa det sen. Videon kommer därför väl tillhands.

/Drum