Visa ämne
Anrop » ArmA 3 » Editing
 Skriv ut ämne
Hjälp en anropare modellera
Tjo!

Jag har fått upp intresset för att lära mig modellera lite, har laddat ner Blender och suttit med en hel del tutorials och känner att det hade varit roligt att börja göra lite enklare props till arma3, börja göra lite enklare hus och sånt.

Men jag lyckas inte få in en modell i Arma3, kan hitta modellen i 2d editorn och så, men när själva spelet laddas, så får jag ett felmeddelande där det i princip står något med: "Object Blah.p3d can not be found".
Har googlat angående felmeddelandet, men hittar bara svar i stil med, "Lower the polly count" eller "Lower verticles" typ, min tutorialföljda modell är ett 4 kantigt block tänk container.

Försökte även kompilera en färdigmodell gjord utav han som gjort tutorialen, det fungerade inte heller, samma felmeddelande osv, så jag funderar på ifall det är något annat fel från min sida, jag menar, tutorialnissen borde ju ha testat sin egen modell han släpper med tutorialen liksom.

Skulle någon kunna testa att kompilera samma modell, och se om ni får till det, isåfall kan man ju reducera felet till min burk/sida.
Förövrigt, har någon stött på samma problem?

http://ofp.gamepa...orials.htm
http://ofp.gamepa...son1_a.htm


/Christoffer
Packar du med bis-toolsen som du laddat ner från steam?
Testade både något gammalt Mikery Tool och det nya toolet från Steam, samma fel på båda =/
Omöjligt att säga men gissar på att det antingen blir fel i packningen eller så saknar modellerna något, guiderna är ju till ofp som är rätt gammalt. Enklast är om du kan ladda upp det du har/visa vilka inställningar du har i packnings-verktyget
Antagligen är någon sökväg väl, deras tools är picky som fan på hur filer etc ligger när man paketerar