Visa ämne
Anrop » Anrop » Multiplayer
 Skriv ut ämne
FH01 - Green Tide
i.imgur.com/yKMhLAb.jpg

Detta uppdrag är en del i kampanjen Frozen Hydra.

Briefing finns här.

1. Orientering
På årsdagen av Augusto Galapagos död genomfördes ett synkroniserat anfall mot flera svenska grupperingar. Förlusterna kunde begränsas men vi förlorade ändå 10 män, ett flertal fordon och blev tvungen att överge FOB Kristina.

2. Egen Uppgift
Inledningsvis spana mot FOB Kristina.
Därefter slå ut fientlig trupp i FOB Kristina.
Beredd överlämna försvaret av FOB Kristina till Bravo Romeo. Därefter beredd motta nya order.

3. Genomförande
Operationen genomförs enligt plutonchef Alpha Tangos order.

4. Uthållighet
Sjukvårdare finns i plutonchefsgruppen. Första förband förvaras i höger benficka. Samtliga soldater kan genomföra första hjälpen på skadade soldater. Detta kräver dock att den skadade soldaten eller den som utför första hjälpen har tillgång till första förband.
Buren ammunitionsmängd gäller tillsvidare.

5. Ledning
Ledning
Ledning görs genom Stridsledningsoleat(SLO) Green Tide.

Samband
Samband sker inom grupp på PRC-343 på följande kanaler:
Kanal 1 Alpha Tango
Kanal 2 Echo Alpha
Kanal 3 Foxtrot Alpha
Kanal 4 Golf Alpha
Kanal 5 Hotel Alpha

Samband sker mellan gruppchefer över PRC-148(Inom plutonen):
Kanal 1 AT Alpha Tango


Spelteknisk info:

Uppdragen spelas med begränsad revive: När någon dör så har man 120 sekunder på att reviva. Alla som har ett "first aid" kan genomföra reviven. Om man dött, blivit revivad och sedan dör igen är man tvärdöd och får fortsätta uppdraget i spectate. Revivescriptet som används är =BTC= Revive.

Uppdragen är baserade på F3 mission development framework och har lite trevliga funktioner därifrån, exempelvis deras gearscript som gör att alla bör börja med den materiel som behövs för att lösas uppgiften, inklusive rätt radio för chefer. Detta för att undvika lång startuptid där alla ska stå med huvudet i ammolådor.

Tanken är att antalet soldater och fordon är begränsade under kampanjen, så att om Echo Alpha tappar sitt fordon och sin KSP-skytt i ett uppdrag så är den gruppen avsevärt begränsad i följande uppdrag. Jag hoppas att detta ska leda till ett mer försiktigt spelsätt där folk tänker sig för innan man sätter sig själv, sin grupp eller sitt fordon i fara.

Som i Blue Crown så hoppar vi mellan de olika förbanden inom bataljonen under kampanjens gång.

Uppdragen är av den kortare arten och bör vara klar på 60-90 minuter.
Längtar redan!

Edit: en prickskyttegrupp som sattes in tillsammans med dykarna hade vart trevligt sålänge jag fick bli prickskytt eller spanare ^^
Redigerat av Soodis den 2014-04-23 23:39
Så jävla cool story Totte! STORT plus från mig för bakgrunds jobbet... hoppas folk kan visa den respekt som ditt OP förtjänar, genom att vara seriösa och inte sabba allt för alla andra
Addons är nu tillagda i OP-modulen. Länkar även här.

Senaste SFP (0.3.3)

Senaste TT (0.0.1)

Senaste ACRE

Citera

Hagelbocken skrev:

Så jävla cool story Totte! STORT plus från mig för bakgrunds jobbet... hoppas folk kan visa den respekt som ditt OP förtjänar, genom att vara seriösa och inte sabba allt för alla andra


Kan bara hålla med ! Suveränt!Grin
Mod, kraft och spänst