Visa ämne
Anrop » Anrop » Multiplayer
 Skriv ut ämne
Children of Ares
i.imgur.com/Aj92NS1.jpg

Speltillfälle 1: Söndag 20 oktober
Tid/start: 20.00
OP 1: Deimos
Länk till OPt: http://anrop.se/forum/viewthread.php?...ad_id=1922
Slots öppnar: Torsdag 20.00

Ares
God of war, bloodshed, and violence.

Det har pågått länge nog nu, en evig ockupation av sitt eget land.. en instängdhet där styrkorna kallar det beskydd. Livet för de som bor på Altis blir bara sämre och sämre, restriktionerna blir allt fler. Amerikanska styrkor har tagit över för att beskydda Altis ifrån ryska styrkor som sägs vilja invadera ön. Det har gått snart tre år av den amerikanska militärens närvaro på ön.

Men nu har man fått nog !

En motståndsrörelse som kallar sig för Children of Ares; tar till kraft.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Denna tråd kommer vara huvudtråden för alla OPn inom OP Children of Ares, härifrån länkas sedan alla andra OPn som kommer ur detta. Till en början så är det jag Skägget som står för starten, men sen om det slår igång ett driv; så kör vi på med mera och Toktotte kommer då fixa OPn i serien också.

Detta är ett OP som är en längre följetång av tillfällen där vi kommer spela motståndskrigare emot amerikanska styrkor. I början av kampanjen så är det en evig kamp för att slå ut de depåer och mål som sätts. Resurserna är få, så man måste verkligen planera sina attacker och dåd. Man börjar med fåtal vapen, mestandels pistoler och det gäller att försöka slå till och bygga upp sina resurser allt eftersom.

Det kommer finnas ett specifikt addon som krävs för spel, detta kommer finnas länkat i varje OP modul.

Sidan här kommer utvecklas vidare också..
Redigerat av SkaGGet den 2013-10-14 03:38
Denna kampanj kan bli riktigt awesome!
En fråga för tredje delen bara, ska vi vara i samma grupper som förra gången?
Du får vara i vilken grupp du vill, eller med dom du tycker är roliga att spela med.
Kul OP som f-n och jag gillar just det annorlunda...
Klar värt att bygga på!

Men om det blir/är det samma svårighetsgrad som tidigare?

Så vill jag bara påminna oss alla, att vi varken har kroppsskydd eller hjälm vilket gör oss till "one bullit kills". Så ta det lugnt där ute!!!!

För vi vill ju alla ha ännu ett kul OP att se framemot senare!
Redigerat av Sandberg den 2013-11-01 22:24
Jo tanken är att OPt som helhet är bortom det klassiska "special-soldat-grupperna" utan vanliga kämpar typ, spela dom som sätter sig emot och slåss för något/någon som är emot..

I uppkommande så är det svårare, tyngre fordon, mera av det mesta, två liv och möjlighet att bleeda ut och dö.. dör du efter två liv eller att du förbödit så är spelet slut, men du kan köra spectator på resten av spelet om du vill.. så det är en morot att spela säkrare och göra mera taktiska överfall på rätt sätt..

Det som är på väg nu, det som är COA 3: OP Tartarus så kan det bli det sista i serien beroende på om OPt misslyckas.. men kan också bli en del till en riktig röjar-all out variant.